Voor je lichaam zorgen is een investering.
 Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is!

Welkom bij Mensendieck Sint Pancras!

Met mijn passie om u te helpen bij het vinden van de juiste houding maar ook met mijn huidige kennis en ervaring, zal ik samen met u een behandelplan op maat opstellen volgens de meest actuele richtlijnen van de oefentherapie Mensendieck methode.

 

Als oefentherapeut kijk ik verder dan de klacht en doe ik meer dan symptoombestrijding. De therapie die ik aanbied, is gebaseerd op het gedragsveranderingsproces waarbij u als cliënt centraal staat. In de praktijk werk ik zowel klachtgericht als preventief. U kunt daarom ook in de praktijk terecht voor een houdingsadvies.

 

Tijdens de behandelperiode begeleid ik u om bewuster te zijn van uw lichaam. Daarnaast leer ik u hoe u om kunt gaan met uw klachten en hoe u deze in de toekomst kunt voorkomen. U krijgt een individuele begeleiding en de behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie. Kortom zorg op maat.

 

Meer informatie over de praktijk, de therapie en de vergoedingen, vindt u op deze website. Heeft u vragen neem dan contact met mij op.


Hartelijke groet,

Cherany de Kraa

 
 
 
E-mailen
Bellen